Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







vrijdag 1 juli 2011

Vertrek naar het vasteland van Europa!

Vandaag, 1 juli 2011, beginnen we aan de laatste grote oversteek: 1200 mijl naar het vasteland van Europa. Bestemming: Camaret sur Mer aan de zuidkust van Bretagne. Maar wie weet belanden we wel in Falmouth (zuid-Engeland) of the Scilly’s (eilandengroep zuidwest van zuid-Engeland).

Onderweg zullen we, net als voorgaande keren, dagelijks een positie-update op ons weblog zetten (zie hiervoor “WAAR ZIJN WE NU?” en klik dan door naar een van de vermelde links). Ook proberen we jullie op de hoogte te houden van het dagelijks wel en wee aan boord.

 

Voor het eerst hebben we een aantal podcasts gedownload, i.c. recente radioprogramma’s, om te beluisteren op de iPod tijdens de nachtwacht. Dat is nieuw voor me (wist tot voor kort eigenlijk niet eens wat podcasts waren), dus dat is een leuk vooruitzicht. We hebben nog wat films uitgewisseld met de Vela en de Moonrise. “The King’s Speech”, met een fenomenale Colin Firth, hebben we inmiddels al gekeken. En Tico en Sil hebben –voor het eerst- de film “krijg toch allemoal de kolere” Ciske de Rat gekeken. Wat een guppy was (leeftijdsgenoot) Danny de Munk toen nog …. Arrrggghhhh, wat zijn wij oud geworden!! En tot slot wordt het de komende week vechten om de e-reader: Tico stort zich op deel 10 van De Grijze Jager, Coos gaat het succesverhaal van Hyyves/Raymond Spanjer lezen en voor Sil hebben we (voorlees)boek “Alle hens aan dek” gedownload.

 

 

 

 

 

 

 

1 opmerking:

Anoniem zei

Goede reis!
BaMi