Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







vrijdag 17 september 2010

17 september 2010, Droogvallen (door Sil)

Gisteravond waren wij hier aangekomen. Hier is Alvor. Toen waren we eerst op een verkeerde plek gestopt. We zijn vanochtend naar een ander plekje gevaren, wel bij hetzelfde plaatsje. Daar gingen wij weer voor anker. Het water wordt eb en straks liggen we droog. Dan is al het water weg en liggen wij op het zand. Dan kunnen we gewoon van de boot op het zand stappen en gaan spelen en zwemmen. Papa is nu de boot aan het schoonmaken, al het groene wier van de achterkant en de onderkant halen. Dat kan nu omdat er nu nog een beetje water staat waarmee hij kan schoonmaken.
Wij hebben al 6 keer dolfijnen gezien en 1 keer een haai! Gisteren zag ik op het strand een hele grote kwal. En een dode vis in het water.
Papa had een paar dagen geleden een hele grote vis gevangen. Die hadden we al een keertje in het klein gevangen. Hij was nu veel, veel groter. De vis is nu in de ijskast en gaan we een keertje opeten.
In een vissenboek hadden wij die vis gezien en het was een hele grote Bonito. Hij had ook nog 2 kleine makreeltjes gevangen. Die gaan we ook opeten.
  

1 opmerking:

Rianne zei

Hoi Sil,
leuk dat jullie gaan droogvallen! En heel gaaf dat jullie al zoveel dolfijnen gezien hebben en een haai! Smul ze van de vis!
Groetjes Rianne