Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







zaterdag 21 augustus 2010

Nog steeds Islas Cies, maar bijna naar Baiona!

Zaterdagavond en nog steeds voor anker bij Islas Cies. Na een zonnige ochtend en middag zijn we sinds 17.00 uur in een dikke, vochtige mist gehuld (niet handig voor mijn wasgoed dat te drogen hing).

Zojuist met een grote dosis engelengeduld via een uitermate trage internetverbinding wat nieuwe schrijverijen van Tico geplaatst op dit weblog en een paar andere reeds geplaatste berichten opgepimpt met wat beeldmateriaal. Elke foto uploaden nam minstens 4 minuten in beslag: waarschijnlijk ondenkbaar als je gezeten in je comfortabele huiskamer razendsnel internet hebt.

Morgen (zondag) einde dag varen we (denken we nu) naar Baiona, zodat we daar maandag weer volop boodschappen kunnen doen. Alle groenten zijn op en ook het vriezertje met vlees is leeggegeten.
Over een eventueel tekort aan brood hoeven we ons hier geen zorgen te maken; elke ochtend komt "bakker" Huib-Jan (Seaquest) een homp volkorenbrood bij ons brengen. Zij hebben een broodmachine aan boord....en zo'n heel brood is voor hen voor het ontbijt net een maatje te groot. Dus samen delen. Heerlijk, wij smullen er van!

2 opmerkingen:

Jop zei

Fantastisch om jullie avonturen zo te volgen! Ik blijf jaloers!
Complimenten voor de mooie verhalen en de mooie site en zeker ook voor de filmpjes ;-)
Groet

Meester Jop

zusje zei

Hoi hoi,
We lezen trouw jullie stujes hoo!
Genieten jullie daar van het mooie weer?...Hier plenst het echt aan een stuk door!..In onze net aangelegde tuin drijven de net geplaatste planten bijna de tuin uit..
Is de "school" gestart? Hoe gaat het daarmee? Ben benieuwd!

Liefs Marlies