Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







woensdag 9 maart 2011

Foto's Los Roques!

Een foto-impressie van Los Roques staat nu online!!!

 

Wij zijn inmiddels, sinds afgelopen zondagmiddag, op Bonaire. Na alle rust bij de paradijselijke eilanden Blanquilla, Los Roques en Aves terug in de hectiek van het alledaagse bestaan: boodschappen doen, onderhoudsklussen aan boot, wasjes draaien, enzomeer. Maar ook weerzien met Opa Ben en Oma Riny, carnavalsoptocht in Kralendijk en starten met duikcursus PADI (Coos en Tico).

 

To be continued!

1 opmerking:

Lillian en Sjors zei

Beste Martine en Coos,
Wat een gewledige foto's maken jullie toch! Ik volg veel websites, maar platen zoals jullie die maken zijn echt zeldzaam. De jury van de fotowedstrijd heeft jullie ingestuurde foto niet in de prijzen laten vallen, maar ik zie nu weer een mooie die zeer geschikt is voor gebruik in de rubriek Zilte Wereld. Dat is plaat https://picasaweb.google.com/ckeijser/LosRoquesFebr2011#5582197496582870658 of foto https://picasaweb.google.com/ckeijser/LosRoquesFebr2011#5582197496582870658.
Mochten jullie het wat vinden om de Seamotions terug te zien in Zilt zou ik de foto's graag in originele resolutie ontvangen en daarbij een portretfotootje van de voltallige bemanning op of bij de boot.
Met vriendelijke groet,
Sjors
Zilt Magazine