Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







woensdag 21 juli 2010

18 juli 2010, mooi uitzicht! (door Tico)


We gingen naar de witte kliffen van Dover (het plaatsje waar we lagen). We wilden met de bus. Maar die mistten we. Dus moesten we lopen. Toen we er waren konden we goed zien wat er op zee gebeurde. We konden toen Frankrijk zien.We zagen ook een groot cruiseschip. Hij ging net vertrekken.We wisten niet waar hij heen ging. Hij toeterde ook 8 keer.
We hadden toen wel dorst. Dus dronken we wat we mee hadden genomen.
Op het einde van de dag rekenden we uit hoe veel km we gelopen hadden. Dat was ongeveer 15 km. Toen was het al laat dus we gingen slapen.

2 opmerkingen:

zusje zei

Leuk stukje geschreven Tico! Ik zal de schrijfsels van jullie avonturen trouw volgen.
Groetjes aan papa mama en je broer.

Ernst Jinke Yasmin Marlies

Anoniem zei

Hey Tico,
Wat leuk om de filmpjes te zien en de verhalen te lezen. Wij zijn net terug van vakantie. Twee weken zijn we naar Tsjechie geweest. Het was geen mooi weer, maar we konden er toch leuk spelen. We hebben heel veel gepingpongd en gewandeld in de mooie bossen. Heel veel plezier op de boot.
Groetjes van Fleur.