Globale reisplanning

Wij, de familie Keijser, hebben van 2010 tot 2011 met onze catamaran SeaMotions, voor een jaar een ' rondje Atlantic' gevaren. We koesteren onze herinneringen in ons dit digitale "book of memories". Daarna ben ik doorgegaan met het zo nu en dan vastleggen van het wel en wee van ons leven op land.







woensdag 20 oktober 2010

Nieuwe positie: voor anker bij La Graciosa, Canarische Eilanden

De onbewoonde Selvagem eilanden inmiddels achter ons gelaten. Onze nieuwe positie is Playa Fransesca bij het eilandje Graciosa, net ten noorden van Lanzarote. Selvagem was fantastisch en heel bijzonder. Wat een geweldig gevoel om midden in de oceaan een onbewoond eiland te verkennen. Verslag en foto's volgen binnenkort - zodra we goede internetverbinding hebben.

Verschillende 'volgers' van onze verhalen laten reacties op de site achter. Dat vinden we heel erg leuk en stimuleert ons om de site up to date te houden met onze avonturen. We sturen ook graag een berichtje terug, maar hebben helaas niet van iedereen een mailadres. Voor diegenen die geen mail van ons krijgen, laat svp even je mailadres achter op de site, of mail ons direct, zodat we een mailtje terug kunnen sturen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo wereldreizigers,
Jongens (en meisjes!!!) wat doen jullie moooie indrukken op op deze reis.
Voor de kinderen zal dit hun leven lang bij bliijven, maar(belangrijker) dat de wereld ietwat groter is dan nederland.
Dat daar heel andere culturen bestaan en een eigen historie hebben.
Wij zijn niet afgunstig maar wel een beetje jaloers.
Nog veel plezier.
Alle liefs en goeds,
Oma Lenie en Opa Joop